Verschillende verkrijgbare apparaten

Er zijn een flink aantal verschillende bioresonantie-apparaten op de markt van even zoveel fabrikanten.

Hieronder een overzicht van de meest voorkomende apparaten bij therapeuten in Nederland met links naar de website en een omschrijving van het apparaat.

 

Logo Bicom

BICOM
Een veel gebruikt bioresonantie apparaat is de Bicom van de fabrikant Regumed. Het Bicom bioresonantieapparaat is verkrijgbaar in twee versies. Artsen en natuurgeneeskundigen kunnen kiezen tussen de Bicom optima en de Bicom optima mobil.
Beide Bicom-apparaten kunnen worden gebruikt voor de behandeling van milde tot matige allergische en allergiegerelateerde aandoeningen en complicaties.

Logo Asyra

ASYRA
Het Asyra systeem wordt niet meer geproduceerd en geleverd en is vervangen door de Qest4. De Qest4 bevat de Asyra-technology en werkt hetzelfde. Er zullen daarom geen nieuwe Asyra Pro apparaten meer worden geleverd. Voor de software blijven er nog wel updates komen.
Fabrikant van de Qest4 is Qest LLC uit Noord-Amerika.

 

RAYOCOMP
Rayonex levert sinds 1982 bioresonantieapparatuur. Het huidige assortiment bestaat uit de Rayocomp PS10, een heel krachtig maar vooral ook draagbaar apparaat en de Rayocomp PS 1000 Polar.
In de wereld van fabrikanten van bioresonantieapparatuur is Rayonex Medical de enige producent waarvan de apparatuur voldoet aan de nieuwste Europese verordeningen en richtlijnen omtrent medische apparatuur (Medical Device Regulation, MDR 2020). Dit is een belangrijke reden waarom veel therapeuten kiezen voor hun apparatuur.

Logo Mannayan

DIAMOND SHIELD ZAPPER
Een “Zapper” is een praktisch en compact apparaat welke een zwakke elektrische stroom in specifieke frequenties door het lichaam stuurt. Indien de juiste frequentie wordt gebruikt is een zapper, volgens de fabrikant, in staat om vele ziekteverwekkers, zoals parasieten, bacteriën en virussen te doden.
Natuurgeneeskundige Alan E. Baklayan, onderzoeker op het gebied van frequentietherapie en ontwikkelaar van de Diamond Shield Zapper, breidt het immense aanbod aan huidige chipkaarten dat al beschikbaar is, voortdurend uit.

Logo Med-Tronik

MORA-THERAPIE
Binnen de holistisch georiënteerde diagnose- en therapieconcepten, heeft de MORA Bioresonantie Therapie een vaste plaats verworven. Het MORA-apparaat is in de zeventiger jaren van de vorige eeuw ontwikkeld door de arts Dr. Franz Morell en ingenieur Erich Rasche.

Bij de MORA Bioresonantie Therapie worden de patiënt-eigen frequenties met hand- en voetelektroden gemeten en via een versterker aan het MORA apparaat aangeboden en ten slotte gemoduleerd weer teruggevoerd. De patiënt wordt uitsluitend met de voor hem/haar op dat moment aanwezige, karakteristieke lichaamseigen frequenties behandeld. Er wordt geen gebruikgemaakt van externe frequenties.