Bioresonantieapparatuur van Rayonex Medical is de enige apparatuur die voldoet aan de nieuwste verordeningen en richtlijnen omtrent medische apparatuur namelijk de Europese verordening, de Medical Device Regulation MDR, die sinds 26 mei 2020 van kracht is.

Daarmee heeft Rayonex Medical twee goedgekeurde klasse I en klasse IIa medische bioresonantie apparaten voor klinieken, artsen, alternatieve genezers, therapeuten en natuurlijk thuisgebruik.

MDR Logo
Rayocomp Polar Med

RAYOCOMP PS 1000 POLAR 4.0 MED

Er werd 3,5 miljoen euro geïnvesteerd in de ontwikkeling en goedkeuring om te voldoen aan de huidige normen voor medische producten. Een revolutie binnen bioresonantie volgens Paul Schmidt.

RAYOCOMP PS 10 MED.

Ondanks zijn kleine afmetingen heeft onze Rayocomp PS10 MED het allemaal – dit is een uitstekende en robuuste metgezel, niet alleen voor mobiel gebruik.

Wetenschappelijke studie

Rayonex Biomedical heeft de afgelopen jaren verschillende onderzoeken gedaan naar bioresonantie volgens Paul Schmidt. Waarschijnlijk de belangrijkste is de nieuwe klinisch-prospectieve, dubbelblinde, gerandomiseerde en placebo-gecontroleerde studie naar pijnvermindering bij patiënten met het cervicale wervelkolomsyndroom . Het bewijst dat bioresonantie volgens Paul Schmidt letterlijk met golven van succes werkt.
In het geval van nekpijn, hoofdpijn, rugpijn en spanning werd geen significante verbetering bereikt onder placebobehandeling. Bij behandeling met het Rayocomp-bioresonantieapparaat vertoonden alle parameters significante verbeteringen.

Met deze wetenschappelijke studie is er nu bewijs voor patiënt en therapeut van een veilige en effectieve toepassing van bioresonantie volgens Paul Schmidt . Het resultaat van de studie bewijst dus wat onze gebruikers ons al tientallen jaren bevestigen: Bioresonantietherapie volgens Paul Schmidt verlicht klachten en helpt patiënten om een ​​nieuw gevoel van gezondheid en welzijn te bereiken.

AANZIENLIJKE VERBETERINGEN

“Het Rayocomp PS 1000 polar 4.0 Med bioresonantie-apparaat bereikte significante verbeteringen in alle objectieve en subjectieve parameters van het onderzoek in vergelijking met het placebo-apparaat.”

UIT DE SAMENVATTING (7 BESPREKING EN CONCLUSIES) VAN HET DEFINITIEVE KLINISCHE RAPPORT DOOR DR. HANS WERNER VOSS, GEPUBLICEERD IN HET BOEK “SUCCESVOLLE BEHANDELING VAN CHRONISCHE PIJN” DOOR RAYONEX BIOMEDICAL GMBH VANAF HET JAAR 2020.

Deelnemers studie