Wie is Paul Schmidt?

(Vertaald uit het Duits, bron: Rayonex.de)

Er zijn maar weinig mensen voorbestemd om de wereld zo duurzaam te kunnen veranderen als Paul Schmidt. Zijn briljante ideeën, die uiteindelijk resulteerden in meer dan 300 verleende patenten, zijn een bewijs van zijn inventiviteit en creativiteit.

Paul Schmidt werd geboren op 31 oktober 1922 in Altenhundem in het Sauerland. Zijn jeugd werd gekenmerkt door bescheidenheid en improvisatie als gevolg van de vroege dood van zijn vader. Hij ontwikkelde al vroeg grote technische vaardigheden, wat vervolgens leidde tot zijn technische opleiding. Als ingenieur hield hij zich aanvankelijk bezig met de ontwikkeling van landbouwmachines voordat hij zijn eigen bedrijf, Tracto-Technik, oprichtte.

Zijn sociale en culturele betrokkenheid, die hem het Federale Kruis van Verdienste opleverde, stond hem nooit in de weg bij de opbouw van het bedrijf. Integendeel, het was juist zijn wil om mensen te helpen die hem naar alternatieve medische benaderingen bracht, wat volgens Paul Schmidt leidde tot de bioresonantie van vandaag.

In 1982 richtte hij Rayonex Biomedical GmbH op, dat vanaf dat moment zijn ideeën voor alternatieve geneeskunde ontwikkelde. Hij bleef zijn maatschappelijke betrokkenheid trouw tot aan zijn dood op 2 september 1994. Zo tekende hij bijvoorbeeld kinderboeken, die hij gratis ter beschikking stelde van kleuterscholen en scholen.

Foto Paul Smidt
Paul Schmidt
Rayonex laboratorium
Rayonex laboratorium

Rayonex Biomedical GmbH

…heeft de afgelopen jaren verschillende onderzoeken gedaan naar bioresonantie volgens Paul Schmidt. Waarschijnlijk het meest informatief is het nieuwe klinisch prospectieve, dubbelblinde gerandomiseerde onderzoek naar pijnvermindering bij patiënten met een cervicaal wervelkolomsyndroom. Het bewijst dat bioresonantie volgens Paul Schmidt in de ware zin van het woord werkt met golven van succes.

In de loop van de ontwikkeling kon de bioresonantie volgens Paul Schmidt de efficiëntie keer op keer bewijzen, zowel in in-vitro- als in in-vivo-onderzoeken.

Zo hebben celbiologische studies (onder andere aan het Fraunhofer Instituut) aangetoond dat celactiviteit onder invloed van bioresonantie tot wel 45% kan worden verhoogd volgens Paul Schmidt. Bovendien zijn er in-vivo studies beschikbaar over een breed scala aan onderwerpen.

Fabriek in Duitsland

Qua herkomst is Rayonex lokaal geworteld: Rayonex Biomedical ontwikkelt alle producten in Lennestadt in de kenmerkende Sauerland-piramides, het hoofdkantoor van het bedrijf.

De fabricage vindt plaats in de naburige Rayonex-fabriek – CO2-neutraal en zeer nauwkeurig met robotondersteuning . Rayonex Biomedical is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 13485:2016 voor de ontwikkeling, productie en distributie van medische producten en wordt jaarlijks gecontroleerd door TÜV Nord.

Rayonex filosofie

Rayonex Biomedical heeft zich tot doel gesteld de kwaliteit van leven en het welzijn van mens en dier wereldwijd te verbeteren door de positieve effecten van Bioresonance volgens Paul Schmidt en tegelijkertijd een nieuw bewustzijn te creëren van het effect van frequenties op het organisme .