RAYONEX APPARATUUR

Met nemPRO, als importeur van Rayonex, als partner en initiatiefnemer van dit platform kunnen we u natuurlijk niet de producten van hen onthouden.
Hieronder vindt u het huidige assortiment van Rayonex, van hun topmodel de Rayocomp PS 1000 Polar 4.0 tot aan de zeer gewilde Rayo®-Guard en alles er tussen in.

Rayocomp PS 1000 Polar 4.0

Recent is de Rayocomp PS 1000 Polar 4.0 geïntroduceerd.

Wat er nieuw aan is? Bijna alles, ook al ziet hij er wel bijna hetzelfde uit. Toch is de Polar 4.0 voor 90% vernieuwd. Van binnen en van buiten. En daar is een hele goede reden voor.

Een veilige en toekomstgerichte investering

Aan de ene kant biedt de Rayocomp PS 1000 Polar 4.0 beginners de mogelijkheid om met een professioneel apparaat te starten tegen een zeer redelijke prijs. Aangezien alle modules op ieder gewenst moment achteraf geïnstalleerd kunnen worden kunt u als beginnend therapeut met Rayocomp PS 1000 Polar 4.0 doorgroeien tot professioneel therapeut met het meest geavanceerde bioresonantie apparaat dat er momenteel verkrijgbaar is.

Aan de andere kant biedt de modulaire opbouw van de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 ook de professionele therapeut de mogelijkheid om toekomstige modules – nu nog in het ontwikkelstadium – op een later tijdstip te integreren  op precies dezelfde wijze. Mede dankzij deze modulaire opbouw is de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 voor u als therapeut een veilige en toekomstgerichte investering.

De nieuwe Rayocomp PS 1000 Polar 4.0

 •  Nieuwe certificering: Medical Device class IIa volgens DIN EN 60601-1:2013-12 en DIN EN 60601-1-2:2016-05.
 • Supersnelle RAH analyse en harmonisering.
 • Ca. 20% sneller in bioresonantie volgens Paul Schmidt.
 • Optioneel met geïntegreerde oplaadbare accu. Maximaal 4 uur werktijd (zeer geschikt bij patiënten die gevoelig zijn voor elektromagnetische straling, voor mobiel gebruik bijvoorbeeld Veterinair en extra bescherming bij stroomuitval).
 • Uniek: Updates + technische ondersteuning via internet.
 • Compatibel met een grote variëteit aan printers.
 • Instelbare achtergrondkleur van het scherm.
 • Meer beschikbare talen (zelfs Chinees, Japans, etc…)
 • Zeer snelle CPU, voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.
 • Interne componenten volgens industruele standaard normen, waardoor zeer betrouwbaar en solide.
 • Geschikt voor de toekomstige updates!

De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 kan tegen meerprijs voorzien worden van de door u gewenste softwaremodules en indien gewenst de volautomatische RayoScan. Zo kunt u uw eigen Rayocomp PS 1000 polar 4.0 samenstellen.

Rayonex PS 10 Evolution

 Het instapmodel van de Rayocomp PS 10 serie. Met dit apparaat kunt u vanaf de start uw gewenste machine samenstellen. Kies naast de PS 10 Evolution de gewenste software modules die u wilt gebruiken en maak uw apparaat verder compleet met een biotensor en overige accessoires.

De nieuwe Rayocomp PS 10 is het ideale apparaat om in de wereld van de bioresonantie volgens Paul Schmidt te stappen, een ideaal, draagbaar bioresonantie apparaat voor professionals. Het is de opvolger van de intussen meer dan 17.000 keer gebouwde Rayometer PS 10 en Rayometer Digital. Dit apparaat voldoet aan de nieuwste eisen die de bioresonantie volgens Paul Schmidt stelt.

De Rayocomp PS 10 kent de volgende eigenschappen:

 • Modulaire opbouw. Daardoor is er een zeer voordelige instapprijs en individuele versie van de Rayocomp PS 10 mogelijk.
 • De Rayocomp PS 10 werkt op een accu en is dus draagbaar, ideaal bij huisbezoeken, op vakantie etc.
 • Het apparaat weegt slechts 1,6 kg. Dus een echte lichtgewicht.
 • De functies van de polarisator zijn reeds in het apparaat geïntegreerd.
 • Snelle instelling van frequenties: binnen enkele seconden.
 • Eenvoudige bediening en een groot, goed leesbaar display.
 • In totaal 94 harmoniseringsprogramma’s die automatisch aflopen en als module, indien gewenst, vrij te schakelen zijn.
 • In de Rayocomp PS 10 zijn momenteel 1766 programma’s van het RAH beschikbaar.
 • Testprogramma’s die het vinden van resonantiefrequenties vereenvoudigen.
 • Individuele frequentiesamenstellingen kunnen op geheugenkaarten worden opgeslagen waarmee dan getest en geharmoniseerd kan worden.

De Rayo®-Guard

De Rayo®-Guard is de nieuwste innovatie van Rayonex Biomedical GmbH op het gebied van persoonlijke bescherming. Het is een klein en handzaam apparaatje voorzien van een Dipoolantenne die is afgestemd op een van de belangrijkste Schumann-frequenties 10.00 Hz.

Via deze Schumann-frequentie is het mogelijk om RAH programma’s over te brengen. RAH programma’s bestaan uit een spectrum van frequenties.

Op de Rayo®-Guard zijn de volgende RAH programma’s geprogrammeerd:
– Bacteriën compleet
– Virussen compleet (inclusief het frequentiespectrum van het Covid-19 virus)
– Parasieten compleet
– Schimmels compleet
– Elektro-Smog compleet

De Rayo®-Guard kun je eenvoudig in je broekzak bij je dragen. Eventueel is er een kunststof halsketting verkrijgbaar waar de Rayo®-Guard in vast geklemd kan worden. Gedurende de nacht kan de Rayo®-Guard naast het bed op het nachtkastje gelegd worden of eventueel onder het hoeslaken van je matras.

De Rayo®-Guard maakt géén gebruik van batterijen of iets dergelijks.

Mini-Rayonex 5G

Binnenkort zal overal ter wereld 5G de nieuwe mobiele netwerkstandaard zijn. En in sommige gebieden is deze al vrijgegeven.
Aangezien dit een geheel nieuwe technologie is, zijn er recentelijk geen betrouwbare studies over de exacte impact op het menselijk organisme van deze straling. Duidelijk is echter wel dat deze nieuwe technologie een negatieve impact zal hebben, zoals alle reeds bestaande impuls gemoduleerde velden hebben. Vandaar dat Rayonex Biomedical GmbH druk bezig is geweest om een goede ​​oplossing te vinden om de mensen in de toekomst te ondersteunen.

Een paar maanden geleden werd in een grote Duitse stad het eerste testgebied van 5G geïnstalleerd. Gelukkig kon Rayonex toegang krijgen tot veel mensen die in dit gebied wonen en had hierdoor dus de mogelijkheid om uitgebreide tests uit te voeren om het bereik van fundamentele frequenties in het organisme te evalueren die worden belast door deze nieuwe technologie.

Na honderden tests met tientallen mensen gedurende een periode van meer dan 6 maanden, vond Rayonex uiteindelijk 8 fundamentele frequenties die bij elke testpersoon belast waren.

Aangezien we bijna overal in ons dagelijks leven last zullen hebben van de nieuwe standaard voor mobiele netwerken, had Rayonex ook als ​​doel om een ​​draagbare oplossing te bieden. Met de Mini-Rayonex hebben we al een apparaat dat al meer dan 35 jaar door 100.000 klanten zeer efficiënt wordt gebruikt.

Daarom is de oplossing: de nieuwe MINI-RAYONEX 5G.

Hij bouwt voort op de vorige Mini-Rayonex en de fundamentele frequentiewaarde van 12,50. Daarnaast bevat het echter nog een andere fundamentele frequentiewaarde, die naar onze ervaring altijd vereist is als je onder invloed bent van een 5G-netwerk.

Directe links naar de shop: