Bent u als therapeut geïnteresseerd in bioresonantie dan bent u op het juiste adres! Of u nou een opleiding wilt volgen, een (nieuw) bioresonantie-apparaat wilt aanschaffen of gewoon wat extra informatie over bioresonantie of de onderzoeken naar de werking ervan zoekt, kijkt u dan rustig verder.

Snel naar:

Opleidingen

Bekijk ons opleidingen- en cursusaanbod in samenwerking met de Bioresonantie Academie.

Rayonex apparatuur

Bekijk, vergelijk en bestel hier uw bioresonantie apparaat.

Webinars en informatie

Een verzameling webinars en allerlei informatiefilmpjes over bioresonantie.

Opleidingen en trainingen

Ben jij (startende) masseur, therapeut, coach, reflexzonetherapeut of gewoon een geïnteresseerde dan hebben wij voor jou cursussen over bioresonantie, orthomoleculair en/of de combinatie van die twee.
Bioresonantie.nl werkt samen met de Bioresonantieacademie. Alle opleidingen, workshops en trainingen worden inhouse gedaan bij ons in Apeldoorn.

Al onze opleidingen worden verzorgd door ervaren, gediplomeerde therapeuten en vakdocenten en worden op HBO niveau gegeven.

Bel ons gerust om jou te helpen adviseren/begeleiden/brainstormen.

Wil je ons persoonlijk ontmoeten? Maak dan even een afspraak zodat we ook alle tijd voor jou hebben.

Bioresonantie apparatuur

Bioresonantie apparatuur

Hier vindt u allerlei informatie over verschillende merken bioresonantie-apparatuur.

Rayonex apparatuur van PS10 tot de PS1000

Hier vindt u het complete assortiment van Rayonex.

Accessoires voor uw PS10 of PS 1000

Hier vindt u Rayonex accessoires voor uw PS10 of PS1000.

IS HET VEILIG? ONZE PRODUCTCERTIFICERINGEN

Effectief bewijs dat een product voldoet aan alle relevante veiligheids- en kwaliteitseisen en vereiste producteigenschappen heeft.

De aan Rayonex toegekende certificeringen zijn voor u een zichtbaar bewijs en dienen als een betrouwbaar hulpmiddel bij uw besluitvorming, aangezien Rayonex Biomedical en hun producten worden getest door de hoogst erkende onafhankelijke derde partijen.

Logo TUV Nord
Download het TUV Nord certificaat
Logo TUV Nord certificaat
Download het TUV Nord (DIN en ISO) certificaat
CE logo
Download het TUV Nord CE certificaat

WEBINARS en andere Rayonex video’s

Rayonex GmbH heeft een flink aantal webinars en andere video’s beschikbaar op hun eigen Youtubekanaal. Deze video’s zijn voornamelijk in de Duitse taal opgenomen.
Hieronder een selectie van een aantal webinars en overige video’s die zijn nagesynchroniseerd in het Engels of soms van een Nederlandse tekst zijn voorzien.

Webinars

Rayonex

Overige video

Mini kaart van Nederland

Uw vermelding als therapeut op de kaart!

Wellicht dat u het al gezien heeft, op de pagina “Vind een therapeut” kunnen onze bezoekers een bioresonantietherapeut vinden bij hen in de buurt. Wij bieden u als therapeut aan om ook op deze kaart uw praktijk te vermelden.

Staat u als therapeut nog niet op de kaart maar wilt u dat wel? Klik dan op de link en vul het formulier in. Wij voegen u dan zo spoedig mogelijk toe.

Schrijf u in!