Net zoals mensen behandeld kunnen worden met bioresonantie (humaan), kunnen ook dieren baat hebben bij een behandeling met bioresonantie (veterinair).

Hoewel medicijnen en behandelingsopties beschikbaar zijn voor dieren die een ziekte hebben ontwikkeld, kunnen de kosten van bepaalde behandelingen en de mogelijkheid van het ontstaan ​​van bijwerkingen niet prettig zijn -zowel voor het dier als voor de eigenaar van het huisdier.

Bioresonantietherapie vormt een uitstekend alternatief of aanvullende behandelmethode om de ernst van bepaalde ziekten te verminderen en ongemak en/of pijn te verlichten die gepaard gaat met enkele veelvoorkomende ziekten die bij dieren worden aangetroffen.

Deze bioresonantiebehandelingen hebben zich ondertussen bewezen als een succesvolle optie voor dieren als honden (allergieën, reuma, mankheid), katten en zelfs paarden (hoefbevangenheid, staart- en manen eczeem, zomereczeem, mok, allergieën, angst, peesblessures).

Vele succesverhalen bieden inspiratie over hoe bioresonantietherapie een succesvolle behandelingsoptie is voor het aanpakken van een aantal veelvoorkomende problemen bij dieren, inclusief de behandeling van complicaties die kunnen optreden na een vaccinatie, allergieën die aanwezig zijn bij een dier, voor de behandeling van chronische cystitis en nog veel meer.

Ervaringen met bioresonantietherapie bij dieren

Mevrouw Bartelds met haar shetlander Diesel

Diesel had last van hoefbevangenheid (Laminitis), een ontsteking van het weefsel tussen zijn hoefwand en zijn hoefbeen. Bij niet ingrijpen zou dit een levensbedreigende aandoening kunnen worden, het was van belang dat er snel ingegrepen werd.

Zoals je op de foto kunt zien lag Diesel vooral in de wei met pijn aan z’n hoeven, door een veterinair bioresonantietherapeut is Diesel in de benen geholpen en zij heeft Diesel een bioresonantie behandeling gegeven.

Eén dag na de behandeling kon Diesel weer voorzichtig door de rijbak lopen (filmpje) en twee weken later maakt Diesel weer onderdeel uit van de kudde (kijk hem gaan).

Mevrouw Hendriks met hond Zwabber

Engelse Basset Zwabber had door een allergie veel last van jeuk, een rode opgezwollen huid, wondjes over zijn lijf en daarnaast had hij een zeer onprettige geur om zich heen.

Na een bioresonantiebehandeling van anderhalf uur werd zijn huid rustiger, kreeg hij steeds minder last van jeuk, en twee weken later had hij eigenlijk nergens meer last van.

De foto’s zeggen genoeg.

Therapeut over hond Mickey

Mickey had al een tijdje erge last van een hernia, naast pijn en heel moeilijk bewegen werd hij er vooral ook heel treurig en zielig van.

Gelukkig heeft een bioresonantiebehandeling geholpen, kijk maar eens naar de twee filmpjes met vóór en ná de behandeling, het zal je verbazen!

Hier het filmpje hoe Mickey was voor zijn behandeling, hiernaast het resultaat!

 

Veterinair bioresonantietherapeut bij u in de buurt?

Klik op de kaart hiernaast en vind een bioresonantietherapeut gespecialiseerd in het behandelen van uw huisdier, bij u in de buurt.

 

 

 

 

 

Bent u zelf een veterinair (bioresonantie) therapeut en wilt u een vermelding op deze kaart, meldt u dan hier aan!

Info logo

Houd er rekening mee dat de hier vermelde getuigenissen van klanten gebaseerd zijn op de persoonlijke ervaringen van onze klanten en hun eigen mening weergeven. De gepresenteerde informatie, adviezen en oplossingsrichtingen kunnen een bezoek aan een (alternatieve) geneesheer of een (natuurgenees)kundige niet vervangen. Verder willen we erop wijzen dat de klassieke conventionele geneeskunde het effect van bio-energetische oscillaties (nog) niet heeft geaccepteerd of erkend.