Bioresonantie Academie, nemPRO en Rayonex

Het grootste bioresonantieplatform van Nederland, Bioresonantie.nl is tot stand gekomen door een samenwerking tussen drie verschillende partijen met veel ervaring en kennis op het gebied van bioresonantie.

Al jaren is nemPRO importeur van Rayonex producten als de Rayocomp PS 10, de Rayocomp PS1000 Polar 4.0 en bijvoorbeeld de Rayo®-Guard . Daarnaast hebben zij ook alle benodigde accessoires voor uw bioresonantiepraktijk op voorraad.

Als importeur geven wij ook bioresonantietrainingen via de Bioresonantie Academie, bij het opleidingscentrum in Apeldoorn leert u in bijvoorbeeld een 5-daagse opleiding de basis kennen van bioresonantie, het gebruik van de Rayonex-apparatuur én wordt u in de praktijk uitgelegd en voorgedaan hoe u uw patiënten kunt testen en behandelen. Deze opleiding wordt gegeven door een Rayonex trainer met jarenlange ervaring.

Rayonex Biomedical is een in 1982 door Paul Smidt opgericht bedrijf heeft de afgelopen jaren verschillende onderzoeken gedaan naar bioresonantie. Rayonex Biomedical heeft zich tot doel gesteld de kwaliteit van leven en het welzijn van mens en dier wereldwijd te verbeteren door de positieve effecten van Bioresonantie volgens Paul Schmidt en tegelijkertijd een nieuw bewustzijn te creëren van het effect van frequenties op het organisme. Zij zijn fabrikant van onder andere bioresonantieapparatuur als de Rayocomp PS 10 en Rayocomp PS 1000 Polar.