Wat is bioresonantie (volgens Paul Schmidt)?

De behandeling is gebaseerd op een van de natuurprincipes: Zonlicht is de meest bekende vorm van Bioresonantie. Wanneer zonlicht in contact komt met onze huid, wordt onze huid donkerder. Dit wordt veroorzaakt door de UV-component van zonlicht, dat een frequentiespectrum heeft in het hoge terahertz-bereik.

In 1975 ontdekte de ingenieur Paul Schmidt dat niet alleen het frequentiespectrum van de zon, maar ook andere frequentiespectra een effect hebben op het lichaam.
Kortom, bioresonantie is volgens Paul Schmidt gebaseerd op het stimuleren van het organisme met als doel de zelfregulatie te ondersteunen. Het is oorzaakgericht, universeel toepasbaar en is beproefd en getest in meer dan 45 landen over de hele wereld.

Rayonex Biomedical GmbH doet actief onderzoek naar frequentiespectra die tijdens de behandeling met moderne bioresonantie-apparaten aan de patiënt worden overgedragen – een veilige en zachte therapieoptie, bevestigd door klinische onderzoeken.

In onze seminars en webinars vindt regelmatig kennisoverdracht plaats. Een andere bron van informatie is de omvangrijke literatuur, die onder andere met het boek “Bioresonantie volgens Paul Schmidt” een standaardwerk biedt, dat inmiddels aan zijn zesde druk toe is.
De unieke combinatie van Duitse techniek en kennis van alternatieve gezondheidszorg is wat onze medische hulpmiddelen zo bijzonder maakt.

 

                                                                               Verschillende behandelingen:

 

Studies en wetenschappelijke onderzoeken:

Klik op de logo’s om de onderzoeken te downloaden.

https://bioresonance.com/clinical-study

Gerandomiseerde, prospectieve, dubbelblinde klinische studie bij patiënten met het cervicale wervelkolomsyndroom.

 

 

https://bioresonance.com/clinical-study

 

Onderzoek naar de werkzaamheid van de apparaatsystemen van Rayonex Biomedical GmbH.

 

https://bioresonance.com/clinical-study

 

In vitro-onderzoeken naar de activering van het celmetabolisme in organisch-specifieke celculturen met de Mini-Rayonex.

Heeft bioresonantie bijwerkingen?

De klinische prospectieve, dubbelblinde, gerandomiseerde studie toont aan dat bioresonantie (volgens Paul Schmidt) een nuttige therapie kan zijn voor zowel de mentale als fysieke effecten van chronische pijn, zonder bijwerkingen:

“Er zijn geen ongewenste bijwerkingen, contra-indicaties of risico’s vastgesteld. “

– Uit het definitieve klinische rapport van Dr. Hans Werner Voss, gepubliceerd in het boek “Successful Treatment of Chronic Pain” door Rayonex Biomedical GmbH uit 2020, gepubliceerd in het Duitse Register van Klinische Studies (BfArM).

De proef “Efficiancy Study system of devices of Rayonex Biomedical” van het gerenommeerde Fraunhofer Instituut bevestigt, dat bioresonantie volgens Paul Schmidt en de RAH voldoet aan de eisen van een effectieve therapie met een laag niveau van bijwerkingen.

3 dieren

Bioresonantie bij dieren

Ook bij huisdieren als honden en katten, maar zeker ook bij paarden halen therapeuten goede resultaten bij het behandelen van deze dieren met bioresonantie.

Klachten als allergieën, huidklachten, hernia, mank lopen, hoefbevangenheid, zomer-,
staart- en maneneczeem of jeuk worden regelmatig met succes behandeld.

Lees verder

U vindt een veterinair bioresonantietherapeut bij u in de buurt hieronder op de kaart!

Vind een bioresonantietherapeut bij ú in de buurt!

Op de kaart van Nederland en België maken we een onderscheid tussen humaan therapeuten (voor mensen) en veterinair therapeuten (voor dieren), daarnaast staan er ook een aantal bouwbiologen op.

Mini kaart van Nederland
Klik om een therapeut te vinden

DE VERZAMELDE KENNIS IN ÉÉN STANDAARDWERK

Behandeling hoeft niet de eerste stap naar herstel te zijn!
Het is eerder aan ons om de eerste stap te zetten om ons lichaam te helen en gezond te blijven door interferentievelden te elimineren.

Maar welke holistische test kunnen we toepassen om erachter te komen of een gezondheidsbelasting wordt veroorzaakt door elektrosmog, geopatische stresszones, bacteriën, virussen of parasieten?
Hoe zit het met onze zuur-base balans? Hebben we voedingstekorten van mineralen, sporenelementen of andere belangrijke voedingscomponenten?
Hoe komen we erachter of ons belangrijkste ingrediënt, ons water, echt voldoet aan de kwaliteitseisen van ons lichaam? Al in 1976 legde Paul Schmidt met zijn ontdekkingen de basis voor het beantwoorden van deze vragen.

De auteur Dipl-Ing. (TH) Dietmar Heimes, directeur van Rayonex Biomedical GmbH, ontwikkelt en ontwerpt sinds 1994 Bioresonance volgens Paul Schmidt.
Dit boek is bedoeld voor zorgverleners en hun patiënten, maar ook voor personen die houden van de holistische en zachte benaderingen van alternatieve medicijnen.

Bioresonantie volgens Paul Schmidt Boek
Klik op de afbeelding om te bestellen