Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Webinar: Trikombin, de innovatie op het gebied van bioresonantie

9 september 2019 om 19:00 tot 20:00

Gratis

Webinar over de baanbrekende ontwikkelingen van de Trikombin, ontwikkeld door Alan Baklayan

Bioresonantie is de kunst van het behandelen van ziekten met de geïnverteerde (omgekeerde) frequentie van de ziekteveroorzaker. De Duitse wetenschapper en natuurgeneeskundige therapeut Alan Baklayan (zie foto) heeft de bioresonantie therapie een enorme stap verder gebracht door het verband te leggen met toonnoten en octaven. Hij noemt dit Harmonische Frequentietherapie. Met deze harmonische frequentietherapie wordt behandeling van het totale menselijk functioneringsspectrum mogelijk gemaakt. Meridianen kunnen behandeld worden en fysieke aandoeningen, maar ook de achterliggende oorzaken op emotioneel gebied. Daarbij benut hij, net als bij een muziekakkoord, meerdere frequenties om tot een beter en dieper resultaat te komen. Eén van de toepassingen is acupunctuur door middel van frequenties in plaats van met naalden.

De nieuwste ontwikkeling van de Trikombin is IAA (Intelligente Anamnese Analyse) waarmee u als therapeut de anamnese gegevens van patiënt inbrengt in de Trikombin waarna het systeem een op maat gemaakte behandeling uitvoert. Hierdoor kunt u na een 20 minuten durende anamnese een complete diepgaande behandeling starten.

Het frequentiebereik van de Trikombin is enorm groot (0,000001 Hz – 36 MHz) en de drie frequentie generatoren van de Trikombin zorg voor betere en blijvendere resultaten en minder tijd: De Trikombin is een bijzonder instrument.

Tijdens het webinar hoort en ziet u alle ins en outs van bovengenoemde ontwikkelingen. Het webinar is bedoeld voor therapeuten.

Onderwerpen die tijdens dit webinar besproken worden zijn o.a.:

  1. De theorie achter Harmonische Frequentietherapie.
  2. Het toepassen van de methodiek in de praktijk.
  3. De financiële consequenties voor uw praktijkvoering.
  4. Scholing en ondersteuning.

Dit webinar wordt gegeven door bioresonantietherapeut, homeopaat en orthomoleculair therapeut Hendri Haaijer (zie foto). Hij werkt met de Trikombin sinds het bestaan ervan. Hendri is ook lid van de Wetenschappelijke adviesraad van de Akademie der Harmonische Frequentietherapie in Duitsland.

Na afloop van het webinar kunt u live uw vragen stellen. U ontvangt na afloop ook de opname van het webinar, u mag zich dus ook inschrijven als u niet live kunt luisteren.

Tijd: Maandag 9 september van 19.00-20.00 uur

Schrijf u hier in voor dit webinar:


Voor meer informatie: info@bioresonantie.nl of bel: 0341-279073

Gegevens

Datum:
9 september 2019
Tijd:
19:00 tot 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

webinar
Nederland

Organisator

TwillMed
Telefoon:
0341-279073
E-mail:
info@bioresonantie.nl
Website:
https://bioresonantie.nl

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken