Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Diamond Shield Zapper therapie-systematiek voor therapeuten

25 september 2019 om 19:30 tot 22:00

€10

De zapper is een eenvoudig doeltreffend apparaat ontwikkeld door Hulda Clark (1929- 2009) en sterk verbeterd door de Duitse

natuurgeneeskundige Alan Baklayan. Het basisprincipe is dat middels een geringe stroom parasieten, bacteriën, virussen en schimmels gedood worden op hun resonantiefrequentie.

De nieuwste zapper heet Diamond Shield zapper. Deze bevat 15 standaard programma’s waaronder het Diamond shield programma dat alle meridianen activeert. Er zijn inmiddels een 100 tal chipkaarten ontwikkeld voor 100 aandoeningen. Deze chipkaarten worden eenvoudig in de zapper geklikt. Vervolgens kunnen u, patiënten zichzelf, iedere dag thuis behandelen. Er zijn chipkaarten voor de meest uiteenlopende aandoeningen zoals voor reuma, burn-out, ziekte van Lyme, migraine, tanden, candida, aspergilles, tinnitus, en wratten.

Wat zijn de voordelen om de Diamond Shield in te zetten in uw praktijk?
Het belangrijkste voordeel is dat uw patiënt zichzelf iedere dag thuis kan behandelen. Dit maakt dat uw therapie effectiever wordt en de patiënt sneller vooruitgang boekt. Als u een drukke praktijk heeft is bijkomend voordeel dat u uw cliënt minder vaak hoeft te zien. Dit is ook een voordeel voor patiënten die van ver komen.

Wat zou de zapper kunnen betekenen in uw praktijk?
Laten we eens een voorbeeld nemen van een cliënt met astma, hoe zou u die kunnen behandelen met de Diamond shield zapper? Er is een aantal opties:

1) U test niet. U adviseert uw patiënt de Astma chipkaart. Deze behandelt de meest voorkomende oorzaken van astma te weten: Candida, Aspergillis, huisstofmijtallergie, Tuberculose miasma (familiaire zwakte van de longen), Ascaris, de spoelworm die zich vaak in de longen nestelt (ontdekking van Hulda Clark) + u adviseert de Longen chipkaart die de fysiologische functie van de longen ondersteunt.

2) U test niet. Een andere astma cliënt heeft behalve astma ook last van verstopping. U adviseert de Astma chipkaart + de Elementen chipkaart Metaal ondersteunen. Darmen zowel als longen vallen onder het Element Metaal. Door deze chipkaart in te zetten vangt u
twee vliegen in één klap.

3) U test wel. Bij weer een andere astma cliënt test u Candida als hoofd verstoorder, op de voet gevolgd door de Barthonella bacterie (kattenkrabziekte). Deze patiënt adviseert u om de Candida chipkaart te gebruiken op even dagen en de Bartonella chipkaart op oneven dagen.

4) U test wel. Bij deze Astmapatiënt test u dat behalve de longen ook de nieren zwak zijn. U adviseert de Astma chipkaart + Nieren chipkaart. Wat zijn de opties om met de Diamond Shield zapper te gaan werken in uw praktijk.

De Diamond Shield zapper kost 349 euro, de chipkaarten tussen de 20 en 30 euro (deze gaan onbeperkt mee) U kunt uw patiënten adviseren zelf een Diamond Shield aan te schaffen. Hij/zij kan zichzelf daarmee behandelen maar ook zijn gezinsleden, familieleden etc. De zapper wordt dan deel van de huisapotheek.

Een andere mogelijkheid is dat uw de Diamond Shield gaat verhuren. U schaft er zelf een aantal aan en verhuurt ze aan uw patiënten. De meeste therapeuten berekenen een consultprijs voor de huur van een maand. Stel u verhuurt hem voor 60 euro per maand, dan hebt u hem er in 5 maanden terugverdiend. Daarna hebt u 60 euro per maand extra inkomen gegenereerd voor iedere cliënt aan wie u de zapper uitleent.

Twee recente referenties
“Goedemorgen. De chipkaart “Netelroos” is gistermiddag binnengekomen. Bedankt voor de snelle service. Meteen gebruikt. Vanmorgen al verlichting van de klachten. Hartelijke groeten, mevrouw Rebel uit Veenendaal”

Praktijk Acupunctuur, EFT, Iriscopie, Auriculo, Homeopathie, Osteopathie, SiVAS- Fysio
We gebruiken de zapper vooral bij de ziekte van lyme ( Borrelia bacterie). “Mensen die vaak heel ziek zijn knappen al snel op door gebruik van de zapper. Als de bacterie dan dood is moet nog wel de schade die hij heeft gemaakt herstelt worden. Vriendelijke groeten van Barend”

Bent u geïnteresseerd?
Op woensdag 25 september om 19.30 organiseren we een speciale Diamond Shield Zapper informatieavond voor therapeuten in Harderwijk. Onderwerpen die ter sprake komen:
– Wie waren de grondleggers van de zapper technologie
– Wat kunt u behandelen met de standaardprogramma’s en de chipkaarten
– Wat zijn de verbeteringen van de Diamond Shield die Alan Baklayan heeft ontwikkeld
en waardoor hij zoveel effectiever is geworden
– Wat zou de Diamond Shield voor uw praktijk kunnen betekenen.

Docent: Co van Twillert
Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
Datum: woensdag 25 september 2019
Locatie: ‘De Kiekmure’, Tesselschadelaan 1, 3842 GA Harderwijk
Prijs: € 10,- per persoon
Deelname: Bestel een ticket in de Diamond Shield Zapper webshop

Gegevens

Datum:
25 september 2019
Tijd:
19:30 tot 22:00
Kosten:
€10
Website:
https://www.diamondshieldzapper.nl/product/diamond-shield-therapie-systematiek-voor-therapeuten-25-september-2019/

Locatie

De Kiekmure
Tesselschadelaan 1
Harderwijk, 3842 GA Nederland
+ Google Maps

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken